Alla inlägg under oktober 2016

Av Gustav & Filippa - 5 oktober 2016 20:30

I dag var Alvin hemma från dagis för tredje dagen i rad. Han är dock mycket piggare nu och i morgon blir det dagis igen för honom. Han trivs dock hemma och det är aldrig något tjat om att han vill till dagis trots att han är sjuk. Snarare verkar han tycka att det är mysigt att få vara hemma med antingen mamma eller pappa och göra "ingenting".


Om några veckor ska Filippa iväg med skolan och göra ett simtest. Det var ett tag sedan hon simmade, så därför åkte hon och pappa iväg i kväll och simtränade. Filippa var lite försiktig i början, men kom snart igång igen. Till sist simmade hon 500 meter, dock med några smärre avbrott. Men det blir nog något träningspass till innan simtestet och den gången får nog Gustav följa med också.


/Gustav, Filippa och Alvin genom mamma

ANNONS
Av Gustav & Filippa - 3 oktober 2016 23:15

Igår kväll fick Alvin plötsligt hög feber, så det blev inget dagis för honom i dag. Istället fick han vara hemma med pappa och mysa. Han har inte haft så hög feber, men klagat på halsont, så självklart fick han glass. Det hör liksom till när man är sjuk och hemma från dagis. Berätta inget för storasyster bara!


/Gustav, Filippa ooch Alvin genom mamma

ANNONS
Av Gustav & Filippa - 2 oktober 2016 23:45

Den här helgen har vi stora barn haft fotbollscup. Igår spelade Filippa två matcher med sitt tjejlag. Det blev en oavgjord match och en förlust för hennes del. Sedan fick hon en fin medalj och ett diplom. I dag var det Gustavs tur. Hans lag förlorade två matcher och spelade en oavgjord, så killarna var lite smådeppiga efteråt. Ingen medalj fick de heller, utan de fick nöja sig med ett diplom. Det är bara smågluttarna som får medalj utan att gå till slutspel. Nu är fotbollssäsongen nästan slut, vilket vi tycker ska bli ganska skönt här hemma...


/Gustav, Filippa och Alvin genom mamma

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15 16
17
18 19
20
21 22 23
24
25
26
27
28
29 30
31
<<< Oktober 2016 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ - GUSTAVS & FILIPPAS BRAVADER - med Blogkeen
Följ - GUSTAVS & FILIPPAS BRAVADER - med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se