Alla inlägg under mars 2017

Av Gustav & Filippa - 17 mars 2017 21:00

Så var det äntligen fredag igen! Efter en hård arbetsvecka hade Gustav något kul att se fram emot efter skolan i dag. En av hans bästa klasskompisar hade nämligen fixat en grabbkväll med pizza och film. Det var populärt hos Gustav och hans kompisar. Vi andra passade under tiden på att åka ner på stan och äta asiatisk buffé till middag. Sedan blev det en lugn hemmakväll med skidor på TV.


/Gustav, Filippa och Alvin genom mamma

Av Gustav & Filippa - 14 mars 2017 22:24

I kväll har pappa åter ägnat sig åt vårt golv nere i källaren. Det är svårt att få det riktigt bra. Här och där sviktar det, vilket har gjort att pappa flera gånger har fått riva upp golvet och sedan lagt om det igen. I övrigt rullar det mesta på här hemma. Vi är lite krassliga och snorar och nyser om vartannat. Vi stora barn fick därför ingefärsté av mamma i kväll, men det var verkligen ingen höjdare och det slutade med att mamma fick hälla ut det i diskhon...


/Gustav, Filippa och Alvin genom mamma

Av Gustav & Filippa - 11 mars 2017 22:30

I kväll var det äntligen dags för mellofinalen på TV! Som vi har längtat! Vi hade bunkrat upp ordentligt, med godis, popcorn och chips. Är det final så är det! Sedan både hjärtröstade och telefonröstade vi för fullt. När segraren äntligen skulle koras var det nervöst i soffan, men Gustav gav till ett glädjetjut när det stod klart att Robin Bengtsson med I can´t go on hade vunnit. Det var nämligen hans favorit. Nu återstår det bara att se hur det kommer att gå för Sverige i Eurovision senare i vår.


/Gustav, Filippa och Alvin genom mamma 

Av Gustav & Filippa - 9 mars 2017 21:45

Efter två dagar hemma var Alvin redo att gå till dagis igen i morse. Och tur var väl det för ett besök på hoppgropen väntade. Där fick han hoppa och studsa med sina dagiskompisar, vilket är det roligaste han vet. Till och med roligare än bollskolan! Även Gustav och Filippa har ljusa minnen från sina besök på hoppgropen med dagis och blev till och med lite avundsjuka på Alvin i dag när han berättade om sitt besök där. Men allt har sin tid, och hoppgropen hör till dagistiden!


/Gustav, Filippa och Alvin genom mamma

Av Gustav & Filippa - 7 mars 2017 23:21

Igår när Alvin kom hem från dagis hade han hög feber, så därför fick han vara hemma med pappa i dag. Han har hostat och varit allmänt krasslig, men febern har gått ner som tur är och han har orkat att domdera med Filippa och hennes klasskompis, som följde med hem efter skolan i dag. Då bakade tjejerna kladdkaka, som vi sedan fikade på efter maten. Mamma och pappa tycker att det är perfekt att vi barn har börjat att baka. Nu väntar de bara på att vi ska börja laga mat också!


/Gustav, Filippa och Alvin genom mamma

Av Gustav & Filippa - 5 mars 2017 21:43

I dag hade Gustav ont i foten efter att ha krockat med sin egen målvakt på gårdagens fotbollscup. Därför blev det ingen tennisträning för honom i dag. För Filippa blev det dock både tennisträning och fotbollsträning och för Alvin bollskola. I kväll har Alvin haft besök av en grannkille och Filippa har varit hos en granntjej. Under tiden passade Gustav på att baka en kladdkaka, som vi fikade på när Mästarnas mästare drog igång på TV i kväll.


/Gustav, Filippa och Alvin genom mamma

Av Gustav & Filippa - 4 mars 2017 22:21

Efter en ganska lugn lördag hemmavid, men bl a skidåkning på TV, blev det fotbollscup för Gustav och pappa i kväll. Gustav och hans lagkamrater spelade tre matcher, men tyvärr blev det förlust i samtliga. Mamma tyckte att tränarna borde få sparken! En liten tröst i bedrövelsen var dock att Gustav fick äran att göra lagets enda mål. Han är ingen van målskytt direkt, så det blev han jätteglad över!


/Gustav, Filippa och Alvin genom mamma

Av Gustav & Filippa - 1 mars 2017 23:10

         

I dag är det onsdag och sålunda har mamma och Alvin varit lediga. Det blev dock en ganska tråkig dag eftersom mamma var tvungen att jobba. Hon hade massor av omdömen att skriva, så Alvin fick roa sig på egen hand. Lite kompensation fick han dock i kväll när vi firade hans och Gustavs namnsdagar: Alvin och Albin. Då fick han sprillans nytt Lego City att sätta tänderna - eller händerna - i. Gustav i sin tur fick en Star Wars-bok. Perfekt till hans dagliga läsläxa, tyckte mamma och pappa. Vad Gustav själv tyckte är dock oklart!


/Gustav, Filippa och Alvin genom mamma och pappa

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
    1
2
3
4 5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17 18 19
20
21 22
23
24
25 26
27
28
29
30
31
<<< Mars 2017 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Skapa flashcards