Alla inlägg under maj 2017

Av Gustav & Filippa - 5 maj 2017 23:45

     

De senaste dagarna har mamma och pappa jobbat hårt med hobbyrummet. De har bl a inhandlat en lämplig taklampa, vilket inte var det lättaste p g a den låga takhöjden, och de har börjat att tömma vårt kombinerade arbets- och lekrum. Bokhyllorna är nu borta och står numera nere i hobbyrummet. På måndag måste alla förflyttningar och förändringar vara klara för då kommer det hantverkare till vårt hus. Vi ska nämligen bygga ut med ytterligare ett sovrum på övervåningen. Äntligen ska vi barn få egna rum!


/Gustav, Filippa och Alvin genom mamma

Av Gustav & Filippa - 2 maj 2017 23:37

           

I dag var det dags för skola och dagis igen för oss barn efter tre dagars skön ledighet. Vi var lite sega i morse, men när vi väl kom igång så gick det bra både i skolan och på dagis. Efter att ha ätit torskgryta med ris till middag blev Filippa uppvaktad på namnsdagen av sina bröder. Hon fick en liten presentpåse, som det låg två par silverörhängen i. Hon ska nämligen få ta hål i öronen snart, vilket hon har velat länge! Sedan cyklade hon och Gustav iväg och lekte med två kompisar. De hade bl a en liten picknick på saft och kakor. Under tiden passade mamma på att tömma det gamla skötbordet på kläder och leksaker och pappa monterade sedan ner det. Därmed har tömningen av vårt kombinerade arbetsrum och lekrum påbörjat. Inom kort ska det nämligen bli mammas och pappas sovrum!


/Gustav, Filippa och Alvin genom mamma

Av Gustav & Filippa - 1 maj 2017 23:15

I dag har det känts som att våren äntligen är här! Vi barn har därför varit ute och lekt med kompisar i kvarteret en hel del. Till och med lillbrorsan var iväg och lekte en stund. Lillplutten börjar verkligen bli stor! Annars har han mest hoppat omkring på sin Paw patrol-hoppboll, som han fick när han fyllde år. Mamma och pappa har dock inte haft tid att ha vårkänslor. Pappa har som vanligt jobbat en del nere i källaren, men han har också varit iväg på match med Gustavs fotbollslag. Seger med 5-4 blev det i dag, efter en mycket jämn och spännande match!


/Gustav, Filippa och Alvin genom mamma

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
1 2
3
4
5
6
7
8 9 10
11
12
13
14
15 16 17 18 19 20
21
22
23 24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Maj 2017 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards