Alla inlägg under november 2017

Av Gustav & Filippa - 12 november 2017 21:50

I morse åkte pappa iväg tidigt för att gå på en tränarutbildning som vår lokala fotbollsklubb anordnar. Vi fick därför nöja oss med mamma i dag, vilket innebar att eftermiddagen mest ägnades åt bussåkande. Det blev bussåkande fram och tillbaka flera gånger om för att få det att fungera med tennisträningar och bollskola. Till sist hamnade vi på det stora köpcentrumet där det bl a inhandlades presenter och tårta till pappa. I kväll har vi nämligen firat Fars dag här hemma. Pappa fick Zlatan-kläder av oss barn, närmare bestämt två träningströjor och två par kalsonger. Han har ju blivit träningsfreak på äldre dagar. Som om inte detta vore nog fick han också en hjärtask med choklad av oss. Sedan gav vi honom en riktigt stor gruppkram, och bättre present än så kunde pappa inte få på Fars dag!


/Gustav, Filippa och Alvin genom mamma

ANNONS
Av Gustav & Filippa - 11 november 2017 21:30

I eftermiddags var vi iväg till pappas moster Gerd och gratulerade henne på 70-årsdagen. Där fick vi god fika och sedan lekte vi med kaplastavar medan de vuxna satt och pratade som de alltid brukar göra. Vi fick också se Stefans häftiga tågbana, som vi blev grymt imponerade av. Därfter blev det en snabb handling av lite mat innan vi åkte hem och lagade hemmagjord pizza till middag. Gott tyckte vi stora barn, men Alvin vägrade som vanligt att ens smaka och valde att äta gröt istället. Han har lite konstiga smaklökar, lillbrorsan!


/Gustav, Filippa och Alvin genom mamma

ANNONS
Av Gustav & Filippa - 8 november 2017 21:15

För några veckor sedan var vi iväg och beställde ett nytt soffbord. I dag ringde affären och sa att bordet äntligen hade kommit så mamma och pappa åkte glatt iväg och hämtade det. Väl hemma igen upptäckte de dock en stor repa på bordet så nu måste de lämna tillbaka det, vilket innebär att vi får behålla vårt gamla soffbord ett tag till. Bra tycker vi barn, för det är ju perfekt att sitta på när man spelar TV-spel!


/Gustav, Filippa och Alvin genom mamma

Av Gustav & Filippa - 7 november 2017 19:45

Nu är det fotbollsträning för Gustav på tisdagar igen. Kl 19-20 håller de på och idag körde pappa extra hårt med killarna. Men det tycker Gustav nästan jämt å andra sidan. Två småfrusna killar var det i alla fall som kom hem strax efter 20 i kväll. Det börjar bli kallt nu om dagarna och pappa befarar en riktig vargavinter, vilket inte riktigt passar ihop med utomhusträning...


/Gustav, Filippa och Alvin genom mamma

Av Gustav & Filippa - 5 november 2017 21:00

Igår kväll var vi hembjudna till en familj vars barn går i Gustavs och Filippas klasser. Vi blev bjudna på god mat och sedan blev det mest TV-spel för killarna och rullskridskor för tjejerna. Vi barn hade jättekul och hade nog gärna sovit över, men när klockan började närma sig midnatt traskade vi hemåt i mörkret.


I dag var det ingen tennisträning för oss stora barn, men Alvin hade bollskola som vanligt p g a ett tidigare inställt tillfälle. I övrigt har pappa bl a pysslat en del med några rör nere i källaren. Just nu har vi nämligen inget element i arbetsrummet, vilket gör att det är alldeles för kallt för att sitta där nere och jobba, men det ska det snart bli ändring på förhoppningsvis!


/Gustav, Filippa och Alvin genom mamma

Av Gustav & Filippa - 3 november 2017 19:41

                           

I onsdags eftermiddag klev vi på Silja Lines fartyg Serenade till Helsingfors. Där blev det bl a middagsbuffé på kvällen samt lek i leklandet. På torsdag förmiddag gick vi i land i Helsingfors och tog en promenad in till city. På vägen träffade vi på Johan Ludvig Runeberg, som vi självklart ville posera tillsammans med. Sedan blev det en del shopping samt lunch på ett café. Väl tillbaka på båten vilade vi en lång stund innan det var dags för ännu en middagsbuffé samt lite shopping i tax free-butiken. I förmiddags kl 09.30 var vi tillbaka i Stockholm och då bar det raka vägen hem.


/Gustav, Filippa och Alvin genom mamma

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3
4
5
6
7 8
9
10
11 12
13
14
15 16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28 29
30
<<< November 2017 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ - GUSTAVS & FILIPPAS BRAVADER - med Blogkeen
Följ - GUSTAVS & FILIPPAS BRAVADER - med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se