Direktlänk till inlägg 28 april 2018

Kalas för dagiskompisarna

Av Gustav & Filippa - Lördag 28 april 20:22

               

I dag var det äntligen dags för Alvin att ha födelsedagskalas för sina dagiskompisar! Runt kl 14 anlände åtta glada barn som var rejält kalassugna. Nästan genast sprang alla ut i solskenet och började leka. Till sist samlades alla inne igen för att titta på när Alvin öppnade presenterna. Han fick massor av fina saker, bl a en hel del lego. Sedan blev det fika med pirattema på kanelbullar, minicupcakes, chokladbollar och 6-årskakor. Därefter sprang några av barnen ut igen medan resten mumsade i sig tårta. När alla var mätta följde fri lek både inomhus och utomhus. Gustav och Filippa hade åtagit sig uppdraget som lekledare för den rimliga summan av 50 kr/timmen och gjorde sitt bästa för att underhålla de små liven. Sedan var tanken att det skulle bli skattjakt, men skatten hittades innan jakten ens hade hunnit börja. Som tur var hängde ingen läpp för det utan när klockan började närma sig 16.30 så droppade gästerna av, samtliga nöjda och glada, liksom födelsedagsbarnet!


/Gustav, Filippa och Alvin genom mamma 

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Gustav & Filippa - Onsdag 20 juni 23:51

Gustav har redan hunnit ha sommarlov en hel vecka. Denna vecka har han mest ägnat åt TV-spel med sina kompisar. Nu är det dock slut på lugnet. I dag fick nämligen även mamma, Filippa och Alvin sommarlov! Första sommarlovsdagen har bl a ägnats åt komp...

Av Gustav & Filippa - Tisdag 19 juni 23:51

        I dag var Alvins sista dag på dagis - någonsin! Av denna anledning blev han hämtad av både mamma och pappa i eftermiddags. Vanligtvis är det pappa som hämtar men detta historiska ögonblick ville mamma inte missa. Nu är nämligen dagistid...

Av Gustav & Filippa - Söndag 17 juni 22:55

I eftermiddags hade Gustav avslutning på tennisen. Som vanligt den här terminen var det bara han och en tjej till där, så han har fått mycket tennis för pengarna i vår! När tennisen var slut firade han och mamma med en glass för en väl genomförd term...

Av Gustav & Filippa - Lördag 16 juni 22:45

I förmiddags drog pappa, Filippa och Alvin iväg till Dalarna för att kolla till stugan. Mamma och Gustav blev dock kvar i stan eftersom Gustav har avslutning på tennisen i morgon, och den vill han såklart inte missa. Mamma och Gustav tog dock också t...

Av Gustav & Filippa - Fredag 15 juni 22:30

I dag var Filippas fritids stängt, så därför fick hon följa med pappa till jobbet istället. Där fick hon hjälpa pappa och de andra med diverse arbetsuppgifter, bl a så stod hon i kassan. Som lön fick hon både gratis mat och glass. Efter en dags hårt ...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4 5 6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21 22
23
24
25
26
27
28 29
30
<<< April 2018 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ - GUSTAVS & FILIPPAS BRAVADER - med Blogkeen
Följ - GUSTAVS & FILIPPAS BRAVADER - med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se