Direktlänk till inlägg 28 april 2018

Kalas för dagiskompisarna

Av Gustav & Filippa - Lördag 28 april 20:22

               

I dag var det äntligen dags för Alvin att ha födelsedagskalas för sina dagiskompisar! Runt kl 14 anlände åtta glada barn som var rejält kalassugna. Nästan genast sprang alla ut i solskenet och började leka. Till sist samlades alla inne igen för att titta på när Alvin öppnade presenterna. Han fick massor av fina saker, bl a en hel del lego. Sedan blev det fika med pirattema på kanelbullar, minicupcakes, chokladbollar och 6-årskakor. Därefter sprang några av barnen ut igen medan resten mumsade i sig tårta. När alla var mätta följde fri lek både inomhus och utomhus. Gustav och Filippa hade åtagit sig uppdraget som lekledare för den rimliga summan av 50 kr/timmen och gjorde sitt bästa för att underhålla de små liven. Sedan var tanken att det skulle bli skattjakt, men skatten hittades innan jakten ens hade hunnit börja. Som tur var hängde ingen läpp för det utan när klockan började närma sig 16.30 så droppade gästerna av, samtliga nöjda och glada, liksom födelsedagsbarnet!


/Gustav, Filippa och Alvin genom mamma 

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Gustav & Filippa - Lördag 15 dec 23:24

Filippa och pappa har gått och blivit granförsäljare! I dag stod de nämligen och sålde julgranar för Filippas fotbollsklubb mellan kl 10 och 15. Affärerna gick tydligen bra, men någon gran till oss blev det dessvärre inte. Pappa var lite för kräsen o...

Av Gustav & Filippa - Torsdag 13 dec 23:15

I dag är det Lucia, men i år fick inte mamma och pappa se något luciatåg tråkigt nog. På dagis var det luciatåg varje år, men i skolan är det alltid treorna som ansvarar för det och inget av oss barn går ju i trean. I kväll försökte vi dock få till l...

Av Gustav & Filippa - Onsdag 12 dec 22:36

Den här terminen har Gustav haft hemkunskap i skolan. Där har de bakat ganska mycket och emellanåt har Gustav kommit hem med fika till familjen, bl a äppelmuffins, bullar och lussekatter. I dag hade han pepparkakor med sig, som vi fikade på efter mat...

Av Gustav & Filippa - Söndag 9 dec 21:08

Efter en dag fylld av skidor på TV, friidrottsträning, tennisträning, klädtvättning och matlagning, sjönk vi ner i soffan framför julkalendern på TV i kväll. Vi barn fikade på Gustavs lussekatter som han bakade på hemkunskapen tidigare i veckan och m...

Av Gustav & Filippa - Lördag 8 dec 22:31

                  I dag var det dags för pappa att fylla år igen! Dagen började med att mamma och vi barn fixade en extra god frukost till honom. På eftermiddagen åkte vi till det stora köpcentrumet för att gå på bio i deras sprillans nya ...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4 5 6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21 22
23
24
25
26
27
28 29
30
<<< April 2018 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ - GUSTAVS & FILIPPAS BRAVADER - med Blogkeen
Följ - GUSTAVS & FILIPPAS BRAVADER - med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se