Direktlänk till inlägg 28 april 2018

Kalas för dagiskompisarna

Av Gustav & Filippa - Lördag 28 april 20:22

               

I dag var det äntligen dags för Alvin att ha födelsedagskalas för sina dagiskompisar! Runt kl 14 anlände åtta glada barn som var rejält kalassugna. Nästan genast sprang alla ut i solskenet och började leka. Till sist samlades alla inne igen för att titta på när Alvin öppnade presenterna. Han fick massor av fina saker, bl a en hel del lego. Sedan blev det fika med pirattema på kanelbullar, minicupcakes, chokladbollar och 6-årskakor. Därefter sprang några av barnen ut igen medan resten mumsade i sig tårta. När alla var mätta följde fri lek både inomhus och utomhus. Gustav och Filippa hade åtagit sig uppdraget som lekledare för den rimliga summan av 50 kr/timmen och gjorde sitt bästa för att underhålla de små liven. Sedan var tanken att det skulle bli skattjakt, men skatten hittades innan jakten ens hade hunnit börja. Som tur var hängde ingen läpp för det utan när klockan började närma sig 16.30 så droppade gästerna av, samtliga nöjda och glada, liksom födelsedagsbarnet!


/Gustav, Filippa och Alvin genom mamma 

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Gustav & Filippa - Söndag 23 sept 21:40

I dag har vi stora barn mest ägnat oss åt sport, precis som vanligt på söndagar. Först hade Filippa friidrottsträning och lite senare fotbollsmatch med sitt lag. I dag vann tjejerna och då blir det ju alltid lite extra kul såklart. Ungefär samtidigt ...

Av Gustav & Filippa - Lördag 22 sept 20:19

      I dag, efter flera veckors väntan, var det äntligen dags för Filippas tioårskalas! Hon hade sitt kalas på ett sport- och aktivitetscenter här i stan, tillsammans med en klasskompis som också fyllt år nyligen. Alla tjejer i klassen var bjud...

Av Gustav & Filippa - Onsdag 19 sept 21:14

I morse försov vi oss hela familjen, utom pappa som åkte tidigt till jobbet. Vi vaknade först när en klasskompis till Gustav knackade på dörren ca kl 07.40, men då blev det minsann fart på oss och vi hann i tid till skolan ändå. Det är bra med kompis...

Av Gustav & Filippa - Lördag 15 sept 21:59

        I morse så ställde sig Gustav och Alvin och bakade chokladscones till frukost. Gustav har börjat med hemkunskap i skolan och det har uppenbarligen gett inspiration! Gott blev det, tyckte hela familjen!   Med chokladscones i magen bö...

Av Gustav & Filippa - Onsdag 12 sept 21:48

I eftermiddags var det dags för utvecklingssamtal för både Gustav och Filippa. Som vanligt såg allt bra ut. Gustav ligger på mer än godtagbara kunskaper i samtliga ämnen, men kan fortfarande jobba på att utveckla sina svar lite till. Ibland är han fö...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4 5 6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21 22
23
24
25
26
27
28 29
30
<<< April 2018 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ - GUSTAVS & FILIPPAS BRAVADER - med Blogkeen
Följ - GUSTAVS & FILIPPAS BRAVADER - med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se