Direktlänk till inlägg 12 juni 2018

Skolavslutning

Av Gustav & Filippa - Tisdag 12 juni 22:13

                         

I morse hade vi stora barn skolavslutning. Gustav slutade femman och Filippa trean. Alla i familjen samt morfar var med på själva avslutningsceremonien vid utescenen. Sedan gick vi till Filippas klassrum allihopa, där Filippa och hennes klasskompisar fick säga farväl till sin fröken som de har haft i tre år. Filippa och en kille i klassen fick äran att överlämna en varsin blomma och en present till fröken och hennes assistent.


Sedan var pappa tvungen att åka till jobbet, men vi andra åkte till det stora köpcentrumet med morfar, där det blev lunch och fika. På eftermiddagen tog vi det lugnt hemma, men i kväll har vi varit ute på restaurag och firat att skolan är slut för den här gången. Vi åt pizza allihopa, det var nämligen det enda som stod på menyn i kväll, och till och med Alvin fick i sig lite pizza, trots att det är emot hans principer egentligen.


När vi kom hem fick vi barn en varsin bok och 200 kr i present av mamma och pappa. De tycker tydligen att vi har kämpat på så bra det här läsåret. Gustav har inte missat en enda lektion i femman, Filippa har kämpat på utan att klaga med de nationella proven och Alvin har snart gjort sin sista dag på dagis. Det är allt värt att fira!


/Gustav, Filippa och Alvin genom mamma

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Gustav & Filippa - Fredag 13 juli 23:30

Igår åkte vi och hämtade hem Gustav hos morfar på landet. Då passade morfar på att bjuda oss på lunch på en restaurang. Det var riktigt god mat och fin utsikt var det dessutom! I dag har dock mamma och pappa mest ägnat sig åt praktiska bestyr. Mamma ...

Av Gustav & Filippa - Onsdag 11 juli 23:15

Gustav är fortfarande hos morfar, men vi andra ligger inte på latsidan bara därför. I dag har vi varit borta nästan hela dagen. Vi började med att styra kosan norrut för att besöka några gamla kyrkor. Vi var också till Örbyhus slott, där vi tog en fi...

Av Gustav & Filippa - Måndag 9 juli 23:30

I dag fick vi besök av morfar. Han fikade med oss och sedan följde Gustav med honom ut på landet för att få lite frisk luft. Vi andra stannade dock kvar i stan. Mamma och pappa hade en del att fixa i tvättstugan. I morgon får vi nämligen hem vår nya ...

Av Gustav & Filippa - Fredag 6 juli 23:00

Så var det fredag igen och till fredagar hör såklart tacos till middag! I dag var det Gustav och Filippa som tilsammans stod för matlagningen. De skar och hackade och stekte, allt under mammas vakande öga såklart. När pappa kom hem från jobbet stod m...

Av Gustav & Filippa - Onsdag 4 juli 21:30

Efter en ganska lugn förmiddag tog vi bussen till Turbo i eftermiddags. Där hoppade och studsade vi sedan i flera timmar. Vi hann också ta en fika i solen och leka en stund i lekparken utanför. När vi kom hem strax innan kl 18 hade pappa fixat sin eg...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5
6
7
8
9 10
11 12 13
14
15 16 17
18
19 20
21
22
23
24
25
26
27 28 29 30
<<< Juni 2018 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ - GUSTAVS & FILIPPAS BRAVADER - med Blogkeen
Följ - GUSTAVS & FILIPPAS BRAVADER - med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se