Direktlänk till inlägg 12 juni 2018

Skolavslutning

Av Gustav & Filippa - Tisdag 12 juni 22:13

                         

I morse hade vi stora barn skolavslutning. Gustav slutade femman och Filippa trean. Alla i familjen samt morfar var med på själva avslutningsceremonien vid utescenen. Sedan gick vi till Filippas klassrum allihopa, där Filippa och hennes klasskompisar fick säga farväl till sin fröken som de har haft i tre år. Filippa och en kille i klassen fick äran att överlämna en varsin blomma och en present till fröken och hennes assistent.


Sedan var pappa tvungen att åka till jobbet, men vi andra åkte till det stora köpcentrumet med morfar, där det blev lunch och fika. På eftermiddagen tog vi det lugnt hemma, men i kväll har vi varit ute på restaurag och firat att skolan är slut för den här gången. Vi åt pizza allihopa, det var nämligen det enda som stod på menyn i kväll, och till och med Alvin fick i sig lite pizza, trots att det är emot hans principer egentligen.


När vi kom hem fick vi barn en varsin bok och 200 kr i present av mamma och pappa. De tycker tydligen att vi har kämpat på så bra det här läsåret. Gustav har inte missat en enda lektion i femman, Filippa har kämpat på utan att klaga med de nationella proven och Alvin har snart gjort sin sista dag på dagis. Det är allt värt att fira!


/Gustav, Filippa och Alvin genom mamma

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Gustav & Filippa - Onsdag 14 nov 21:28

I kväll var det dags för simskolan igen. Den här gången fick Alvin och pappa sällskap av Gustav, som passade på att visa pappa att han fortfarande kan simma 200 m. För Alvin går det dock lite trögt med simskolan. Han är fortfarande ganska feg och slä...

Av Gustav & Filippa - Söndag 11 nov 21:02

I dag har vi firat pappa på Fars dag. Mamma fixade en lite extra god middag och efter maten bakade vi barn gemensamt en kladdkaka, som vi sedan serverade med glass och bär. När vi hade gjort klart i köket blev det presentöppning för pappa. Vi killar ...

Av Gustav & Filippa - Fredag 9 nov 23:00

Så var det äntligen fredag igen! Veckan har varit lång och för Gustavs del har den innehållit ovanligt mycket pluggande. Han hade nämligen prov i samhällskunskap i dag. Det gick nog bra. Han och mamma hade pluggat hårt, och är det något som mamma kan...

Av Gustav & Filippa - Tisdag 6 nov 21:32

I dag är det Gustav Adolfsdagen, så därför bjöd pappa på Gustav Adolfsbakelser efter maten i dag. Problemet var bara att det var fel Gustav på bakverket! Istället för en bild på Gustav II Adolf så var det en bild på Gustav III, och det upptäckte såkl...

Av Gustav & Filippa - Fredag 2 nov 21:45

Igår styrde vi kosan mot Stockholm för att vara lite kulturella. Vi spenderade eftermiddagen på Historiska museet, där vi lärde oss mer om runstenar, häxor och andra spännande saker. Strax efter kl 19 klev vi på Silja Lines fartyg Galaxy för en kryss...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5
6
7
8
9 10
11 12 13
14
15 16 17
18
19 20
21
22
23
24
25
26
27 28 29 30
<<< Juni 2018 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ - GUSTAVS & FILIPPAS BRAVADER - med Blogkeen
Följ - GUSTAVS & FILIPPAS BRAVADER - med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se