Direktlänk till inlägg 12 juni 2018

Skolavslutning

Av Gustav & Filippa - Tisdag 12 juni 22:13

                         

I morse hade vi stora barn skolavslutning. Gustav slutade femman och Filippa trean. Alla i familjen samt morfar var med på själva avslutningsceremonien vid utescenen. Sedan gick vi till Filippas klassrum allihopa, där Filippa och hennes klasskompisar fick säga farväl till sin fröken som de har haft i tre år. Filippa och en kille i klassen fick äran att överlämna en varsin blomma och en present till fröken och hennes assistent.


Sedan var pappa tvungen att åka till jobbet, men vi andra åkte till det stora köpcentrumet med morfar, där det blev lunch och fika. På eftermiddagen tog vi det lugnt hemma, men i kväll har vi varit ute på restaurag och firat att skolan är slut för den här gången. Vi åt pizza allihopa, det var nämligen det enda som stod på menyn i kväll, och till och med Alvin fick i sig lite pizza, trots att det är emot hans principer egentligen.


När vi kom hem fick vi barn en varsin bok och 200 kr i present av mamma och pappa. De tycker tydligen att vi har kämpat på så bra det här läsåret. Gustav har inte missat en enda lektion i femman, Filippa har kämpat på utan att klaga med de nationella proven och Alvin har snart gjort sin sista dag på dagis. Det är allt värt att fira!


/Gustav, Filippa och Alvin genom mamma

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Gustav & Filippa - Onsdag 19 sept 21:14

I morse försov vi oss hela familjen, utom pappa som åkte tidigt till jobbet. Vi vaknade först när en klasskompis till Gustav knackade på dörren ca kl 07.40, men då blev det minsann fart på oss och vi hann i tid till skolan ändå. Det är bra med kompis...

Av Gustav & Filippa - Lördag 15 sept 21:59

        I morse så ställde sig Gustav och Alvin och bakade chokladscones till frukost. Gustav har börjat med hemkunskap i skolan och det har uppenbarligen gett inspiration! Gott blev det, tyckte hela familjen!   Med chokladscones i magen bö...

Av Gustav & Filippa - Onsdag 12 sept 21:48

I eftermiddags var det dags för utvecklingssamtal för både Gustav och Filippa. Som vanligt såg allt bra ut. Gustav ligger på mer än godtagbara kunskaper i samtliga ämnen, men kan fortfarande jobba på att utveckla sina svar lite till. Ibland är han fö...

Av Gustav & Filippa - Tisdag 11 sept 21:57

I kväll har både Gustav och Filippa haft fotbollsträning i regnet. Den här gången gjorde det dock inte så mycket att det regnade för Gustavs lag hade nämligen besök av två spelare från stadens allsvenska lag, vilket såklart var extra kul! Medan stora...

Av Gustav & Filippa - Söndag 9 sept 23:30

I dag har hela familjen varit iväg och röstat. Eller rättare sagt, vi barn fick såklart inte rösta, men vi följde med våra kära föräldrar och gav dem stöd och såg till att de röstade rätt. Innan dess hade Filippa haft friidrottsträning och efter det ...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5
6
7
8
9 10
11 12 13
14
15 16 17
18
19 20
21
22
23
24
25
26
27 28 29 30
<<< Juni 2018 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ - GUSTAVS & FILIPPAS BRAVADER - med Blogkeen
Följ - GUSTAVS & FILIPPAS BRAVADER - med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se