Direktlänk till inlägg 27 juni 2018

Gustavs 12-årsdag!

Av Gustav & Filippa - Onsdag 27 juni 22:28

                                         

I dag har vi firat Gustavs 12-årsdag här hemma! Dagen började såklart med att Gustav fick ett gratulationskort och en morgonpresent. Presenten bestod av spelet Kingdomino. Sedan gjorde vi oss i ordning i all hast och åkte till IKEA och åt brunch tillsammans. Därefter blev det inhandling av mat på det stora köpcentrumet innan vi for hemåt och tog det lugnt en stund.


Lite senare på eftermiddagen kom morfar över för att gratulera Gustav på födelsedagen. Så småningom blev det middag bestående av bl a grillad fläskytterfilé med pommes, bearnaisesås, tzatziki, halloumi och sallad, allt enligt födelsedagsbarnets önskan. Middagen förtärdes ute på altanen i det jättefina vädret. Samtidigt spelade dock Sverige en viktig match i fotbolls-VM mot Mexiko, så vi var lite splittrade under middagen och sprang mellan maten och TV:n. Än värre blev det när det var dags att äta tårta. Vi var dock rekordsnabba, så slutet av matchen kunde vi se i lugn och ro. Gustav tyckte att det var en utmärkt födelsedagspresent att det svenska laget segrade med 3-0 och därmed vann sin grupp!


När matchen var slut var det äntligen dags för de övriga presenterna. Gustav fick bl a böcker, två Adidas-tröjor, en ny handkontroll till PS4, dinosaurielego, ett PS4-kort laddat med 400 kr, ett PS4-spel och ett nytt mobilfodral i present. Efter presentöppningen vinkade morfar adjö och styrde kosan hemåt. Då hade han Filippa och Alvin med sig som nu ska spendera några dagar med morfar på landet. Sedan blev det TV-spel för Gustav resten av kvällen. Han fick då låna Filippas TV eftersom det var spännande fotbollsmatcher på vår stora TV.


/Gustav, Filippa och Alvin genom mamma

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Gustav & Filippa - Onsdag 14 nov 21:28

I kväll var det dags för simskolan igen. Den här gången fick Alvin och pappa sällskap av Gustav, som passade på att visa pappa att han fortfarande kan simma 200 m. För Alvin går det dock lite trögt med simskolan. Han är fortfarande ganska feg och slä...

Av Gustav & Filippa - Söndag 11 nov 21:02

I dag har vi firat pappa på Fars dag. Mamma fixade en lite extra god middag och efter maten bakade vi barn gemensamt en kladdkaka, som vi sedan serverade med glass och bär. När vi hade gjort klart i köket blev det presentöppning för pappa. Vi killar ...

Av Gustav & Filippa - Fredag 9 nov 23:00

Så var det äntligen fredag igen! Veckan har varit lång och för Gustavs del har den innehållit ovanligt mycket pluggande. Han hade nämligen prov i samhällskunskap i dag. Det gick nog bra. Han och mamma hade pluggat hårt, och är det något som mamma kan...

Av Gustav & Filippa - Tisdag 6 nov 21:32

I dag är det Gustav Adolfsdagen, så därför bjöd pappa på Gustav Adolfsbakelser efter maten i dag. Problemet var bara att det var fel Gustav på bakverket! Istället för en bild på Gustav II Adolf så var det en bild på Gustav III, och det upptäckte såkl...

Av Gustav & Filippa - Fredag 2 nov 21:45

Igår styrde vi kosan mot Stockholm för att vara lite kulturella. Vi spenderade eftermiddagen på Historiska museet, där vi lärde oss mer om runstenar, häxor och andra spännande saker. Strax efter kl 19 klev vi på Silja Lines fartyg Galaxy för en kryss...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5
6
7
8
9 10
11 12 13
14
15 16 17
18
19 20
21
22
23
24
25
26
27 28 29 30
<<< Juni 2018 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ - GUSTAVS & FILIPPAS BRAVADER - med Blogkeen
Följ - GUSTAVS & FILIPPAS BRAVADER - med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se