Direktlänk till inlägg 27 juni 2018

Gustavs 12-årsdag!

Av Gustav & Filippa - Onsdag 27 juni 22:28

                                         

I dag har vi firat Gustavs 12-årsdag här hemma! Dagen började såklart med att Gustav fick ett gratulationskort och en morgonpresent. Presenten bestod av spelet Kingdomino. Sedan gjorde vi oss i ordning i all hast och åkte till IKEA och åt brunch tillsammans. Därefter blev det inhandling av mat på det stora köpcentrumet innan vi for hemåt och tog det lugnt en stund.


Lite senare på eftermiddagen kom morfar över för att gratulera Gustav på födelsedagen. Så småningom blev det middag bestående av bl a grillad fläskytterfilé med pommes, bearnaisesås, tzatziki, halloumi och sallad, allt enligt födelsedagsbarnets önskan. Middagen förtärdes ute på altanen i det jättefina vädret. Samtidigt spelade dock Sverige en viktig match i fotbolls-VM mot Mexiko, så vi var lite splittrade under middagen och sprang mellan maten och TV:n. Än värre blev det när det var dags att äta tårta. Vi var dock rekordsnabba, så slutet av matchen kunde vi se i lugn och ro. Gustav tyckte att det var en utmärkt födelsedagspresent att det svenska laget segrade med 3-0 och därmed vann sin grupp!


När matchen var slut var det äntligen dags för de övriga presenterna. Gustav fick bl a böcker, två Adidas-tröjor, en ny handkontroll till PS4, dinosaurielego, ett PS4-kort laddat med 400 kr, ett PS4-spel och ett nytt mobilfodral i present. Efter presentöppningen vinkade morfar adjö och styrde kosan hemåt. Då hade han Filippa och Alvin med sig som nu ska spendera några dagar med morfar på landet. Sedan blev det TV-spel för Gustav resten av kvällen. Han fick då låna Filippas TV eftersom det var spännande fotbollsmatcher på vår stora TV.


/Gustav, Filippa och Alvin genom mamma

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Gustav & Filippa - Onsdag 19 sept 21:14

I morse försov vi oss hela familjen, utom pappa som åkte tidigt till jobbet. Vi vaknade först när en klasskompis till Gustav knackade på dörren ca kl 07.40, men då blev det minsann fart på oss och vi hann i tid till skolan ändå. Det är bra med kompis...

Av Gustav & Filippa - Lördag 15 sept 21:59

        I morse så ställde sig Gustav och Alvin och bakade chokladscones till frukost. Gustav har börjat med hemkunskap i skolan och det har uppenbarligen gett inspiration! Gott blev det, tyckte hela familjen!   Med chokladscones i magen bö...

Av Gustav & Filippa - Onsdag 12 sept 21:48

I eftermiddags var det dags för utvecklingssamtal för både Gustav och Filippa. Som vanligt såg allt bra ut. Gustav ligger på mer än godtagbara kunskaper i samtliga ämnen, men kan fortfarande jobba på att utveckla sina svar lite till. Ibland är han fö...

Av Gustav & Filippa - Tisdag 11 sept 21:57

I kväll har både Gustav och Filippa haft fotbollsträning i regnet. Den här gången gjorde det dock inte så mycket att det regnade för Gustavs lag hade nämligen besök av två spelare från stadens allsvenska lag, vilket såklart var extra kul! Medan stora...

Av Gustav & Filippa - Söndag 9 sept 23:30

I dag har hela familjen varit iväg och röstat. Eller rättare sagt, vi barn fick såklart inte rösta, men vi följde med våra kära föräldrar och gav dem stöd och såg till att de röstade rätt. Innan dess hade Filippa haft friidrottsträning och efter det ...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5
6
7
8
9 10
11 12 13
14
15 16 17
18
19 20
21
22
23
24
25
26
27 28 29 30
<<< Juni 2018 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ - GUSTAVS & FILIPPAS BRAVADER - med Blogkeen
Följ - GUSTAVS & FILIPPAS BRAVADER - med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se