Direktlänk till inlägg 27 juni 2018

Gustavs 12-årsdag!

Av Gustav & Filippa - Onsdag 27 juni 22:28

                                         

I dag har vi firat Gustavs 12-årsdag här hemma! Dagen började såklart med att Gustav fick ett gratulationskort och en morgonpresent. Presenten bestod av spelet Kingdomino. Sedan gjorde vi oss i ordning i all hast och åkte till IKEA och åt brunch tillsammans. Därefter blev det inhandling av mat på det stora köpcentrumet innan vi for hemåt och tog det lugnt en stund.


Lite senare på eftermiddagen kom morfar över för att gratulera Gustav på födelsedagen. Så småningom blev det middag bestående av bl a grillad fläskytterfilé med pommes, bearnaisesås, tzatziki, halloumi och sallad, allt enligt födelsedagsbarnets önskan. Middagen förtärdes ute på altanen i det jättefina vädret. Samtidigt spelade dock Sverige en viktig match i fotbolls-VM mot Mexiko, så vi var lite splittrade under middagen och sprang mellan maten och TV:n. Än värre blev det när det var dags att äta tårta. Vi var dock rekordsnabba, så slutet av matchen kunde vi se i lugn och ro. Gustav tyckte att det var en utmärkt födelsedagspresent att det svenska laget segrade med 3-0 och därmed vann sin grupp!


När matchen var slut var det äntligen dags för de övriga presenterna. Gustav fick bl a böcker, två Adidas-tröjor, en ny handkontroll till PS4, dinosaurielego, ett PS4-kort laddat med 400 kr, ett PS4-spel och ett nytt mobilfodral i present. Efter presentöppningen vinkade morfar adjö och styrde kosan hemåt. Då hade han Filippa och Alvin med sig som nu ska spendera några dagar med morfar på landet. Sedan blev det TV-spel för Gustav resten av kvällen. Han fick då låna Filippas TV eftersom det var spännande fotbollsmatcher på vår stora TV.


/Gustav, Filippa och Alvin genom mamma

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Gustav & Filippa - Fredag 13 juli 23:30

Igår åkte vi och hämtade hem Gustav hos morfar på landet. Då passade morfar på att bjuda oss på lunch på en restaurang. Det var riktigt god mat och fin utsikt var det dessutom! I dag har dock mamma och pappa mest ägnat sig åt praktiska bestyr. Mamma ...

Av Gustav & Filippa - Onsdag 11 juli 23:15

Gustav är fortfarande hos morfar, men vi andra ligger inte på latsidan bara därför. I dag har vi varit borta nästan hela dagen. Vi började med att styra kosan norrut för att besöka några gamla kyrkor. Vi var också till Örbyhus slott, där vi tog en fi...

Av Gustav & Filippa - Måndag 9 juli 23:30

I dag fick vi besök av morfar. Han fikade med oss och sedan följde Gustav med honom ut på landet för att få lite frisk luft. Vi andra stannade dock kvar i stan. Mamma och pappa hade en del att fixa i tvättstugan. I morgon får vi nämligen hem vår nya ...

Av Gustav & Filippa - Fredag 6 juli 23:00

Så var det fredag igen och till fredagar hör såklart tacos till middag! I dag var det Gustav och Filippa som tilsammans stod för matlagningen. De skar och hackade och stekte, allt under mammas vakande öga såklart. När pappa kom hem från jobbet stod m...

Av Gustav & Filippa - Onsdag 4 juli 21:30

Efter en ganska lugn förmiddag tog vi bussen till Turbo i eftermiddags. Där hoppade och studsade vi sedan i flera timmar. Vi hann också ta en fika i solen och leka en stund i lekparken utanför. När vi kom hem strax innan kl 18 hade pappa fixat sin eg...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5
6
7
8
9 10
11 12 13
14
15 16 17
18
19 20
21
22
23
24
25
26
27 28 29 30
<<< Juni 2018 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ - GUSTAVS & FILIPPAS BRAVADER - med Blogkeen
Följ - GUSTAVS & FILIPPAS BRAVADER - med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se