Alla inlägg under juli 2018

Av Gustav & Filippa - 9 juli 2018 23:30

I dag fick vi besök av morfar. Han fikade med oss och sedan följde Gustav med honom ut på landet för att få lite frisk luft. Vi andra stannade dock kvar i stan. Mamma och pappa hade en del att fixa i tvättstugan. I morgon får vi nämligen hem vår nya tvättmaskin och torktumlare, så nu passar vi på att göra lite fint där nere. 


På eftermiddagen fick Filippa besök av en klasskompis. Tjejerna lekte både inne och ute. De gjorde bl a en hoppbana i vår trädgård och de gick också till kiosken och köpte glass, När det var dags för fisksoppa med vitlöksbröd till middag blev dock klasskompisen hämtad och sedan blev kvällen ganska lugn.


/Gustav, Filippa och Alvin genom mamma

Av Gustav & Filippa - 6 juli 2018 23:00

Så var det fredag igen och till fredagar hör såklart tacos till middag! I dag var det Gustav och Filippa som tilsammans stod för matlagningen. De skar och hackade och stekte, allt under mammas vakande öga såklart. När pappa kom hem från jobbet stod maten på bordet och han tyckte nog att det var den godaste tacosen som han någonsin ätit. Sedan bar det av en sväng till IKEA för att titta på saker till tvättstugan. Vår tvättmaskin håller ju på och ger upp så vi har beställt en ny, men vi ska också försöka uppdatera tvättstugan med lite andra fräscha saker.


/Gustav, Filippa och Alvin genom mamma

Av Gustav & Filippa - 4 juli 2018 21:30

Efter en ganska lugn förmiddag tog vi bussen till Turbo i eftermiddags. Där hoppade och studsade vi sedan i flera timmar. Vi hann också ta en fika i solen och leka en stund i lekparken utanför. När vi kom hem strax innan kl 18 hade pappa fixat sin egen fish & ships till middag. Vi behövde verkligen ett riktigt skrovmål efter att ha varit aktiva i så många timmar!


/Gustav, Filippa och Alvin genom mamma

Av Gustav & Filippa - 2 juli 2018 23:30

I dag var det dags för pappa att jobba igen efter att ha varit ledig i drygt en vecka. Vi andra i familjen fortsatte dock vår ledighet utan pappa. Vi barn har bl a spelat en hel del fotboll i dag. Vi har nog blivit inspirerade av fotbolls-VM och Sveriges framgångar där. I övrigt blev dagen ganska lugn och det var rätt skönt att inte ha något inplanerat för en gångs skull.


/Gustav, Filippa och Alvin genom mamma

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21 22
23
24
25
26
27
28 29
30
31
<<< Juli 2018 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards