Direktlänk till inlägg 29 augusti 2018

Inskolningssamtal och föräldramöte

Av Gustav & Filippa - Onsdag 29 aug 23:18

I eftermiddags var mamma och pappa på inskolningssamtal för Alvin på skolan. Samtalet varade bara i en kvart, men då berättade Alvins fröken Anna att inskolningen har gått bra och att Alvin är en smart liten kille som kan väldigt mycket. Ganska ofta stöter han på Gustav och hans kompisar, som då brukar vara jätterara mot Alvin, som såklart blir lite stolt över att han känner så stora barn. Mamma och pappa fick också berätta lite om Alvin och de nämnde då bl a att han är ganska kinkig med maten, men än så länge har det inte märkts så mycket tydligen.


Sedan bar det av till det stora köpcentrumet för mamma och pappa, men kl 18.30 var de tillbaka på skolan för då var det dags för föräldramöte för Gustavs och Filippas klasser. Då fick de bl a veta att Gustavs fröken ska sluta. Jättetråkigt, inte minst eftersom det ännu är oklart hur det hela ska lösas...


/Gustav, Filippa och Alvin genom mamma

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Gustav & Filippa - Söndag 21 okt 21:30

Igår kväll hade vi gäster över på middag. De gick hemåt först runt kl 01 i natt, så i morse var vi väldigt sega. Följaktligen blev det ingen friidrottsträning för Filippa, men till Gustavs tennisträning hade vi vaknat till. Sedan blev det en ganska l...

Av Gustav & Filippa - Fredag 19 okt 22:30

I dag hämtade Gustav lillbrorsan på fritids när skoldagen var slut. Alvin följde med så snällt och sedan gick grabbarna hem och spelade. När pappa kom hem från jobbet satte han upp lampan vid trappan i hallen på övervåningen, vilket vi barn tyckte kä...

Av Gustav & Filippa - Onsdag 17 okt 22:00

I kväll fortsatte simskolan för Alvin. Han är fortfarande lite feg och påminner enligt pappa mycket om sin storebror. Följaktligen smiter han gärna från övningarna när simlärarna inte har koll och "fuskar" en del. Det som ger mest är egentligen stund...

Av Gustav & Filippa - Lördag 13 okt 21:41

                        I dag var det dags för årets julmarknad på Österby bruk. Lite i tidigaste laget kan man tycka, men det är ju tradition att vi åker dit varje år. Vi började med en liten promenad i de vackra omgivningarna. Pappa s...

Av Gustav & Filippa - Torsdag 11 okt 21:36

I kväll har Filippa haft friidrottsträning. Det var ett tag sedan sist eftersom fotbollen har tagit mycket tid på slutet, men i kväll hade vi äntligen tid för det igen. Då fick Filippa testa stavhopp för första gången. Det var jättesvårt, trots att d...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
    1
2
3
4
5
6
7
8
9 10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20 21 22
23
24
25
26
27
28
29 30
31
<<< Augusti 2018 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ - GUSTAVS & FILIPPAS BRAVADER - med Blogkeen
Följ - GUSTAVS & FILIPPAS BRAVADER - med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se