Direktlänk till inlägg 29 augusti 2018

Inskolningssamtal och föräldramöte

Av Gustav & Filippa - Onsdag 29 aug 23:18

I eftermiddags var mamma och pappa på inskolningssamtal för Alvin på skolan. Samtalet varade bara i en kvart, men då berättade Alvins fröken Anna att inskolningen har gått bra och att Alvin är en smart liten kille som kan väldigt mycket. Ganska ofta stöter han på Gustav och hans kompisar, som då brukar vara jätterara mot Alvin, som såklart blir lite stolt över att han känner så stora barn. Mamma och pappa fick också berätta lite om Alvin och de nämnde då bl a att han är ganska kinkig med maten, men än så länge har det inte märkts så mycket tydligen.


Sedan bar det av till det stora köpcentrumet för mamma och pappa, men kl 18.30 var de tillbaka på skolan för då var det dags för föräldramöte för Gustavs och Filippas klasser. Då fick de bl a veta att Gustavs fröken ska sluta. Jättetråkigt, inte minst eftersom det ännu är oklart hur det hela ska lösas...


/Gustav, Filippa och Alvin genom mamma

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Gustav & Filippa - Söndag 9 dec 21:08

Efter en dag fylld av skidor på TV, friidrottsträning, tennisträning, klädtvättning och matlagning, sjönk vi ner i soffan framför julkalendern på TV i kväll. Vi barn fikade på Gustavs lussekatter som han bakade på hemkunskapen tidigare i veckan och m...

Av Gustav & Filippa - Lördag 8 dec 22:31

                  I dag var det dags för pappa att fylla år igen! Dagen började med att mamma och vi barn fixade en extra god frukost till honom. På eftermiddagen åkte vi till det stora köpcentrumet för att gå på bio i deras sprillans nya ...

Av Gustav & Filippa - Fredag 7 dec 21:31

Dagarna går och trots att det börjar lacka mot jul är det fortfarande fullt upp med träningar av diverse slag, närmare bestämt fotboll, friidrott, tennis och simskola. På fredagar är det dock inget sådant inbokat som tur är, men då ska man hinna med ...

Av Gustav & Filippa - Tisdag 4 dec 21:26

Trots att det är december så är det fortfarande fotbollsträning för Gustav och Filippa på tisdagar. Vanligtvis håller de till på konstgräsplanen, men i dag fick Filippas lag göra något både annorlunda och kul. De fick nämligen åka till ett sport- och...

Av Gustav & Filippa - Söndag 2 dec 21:45

I dag är det första advent. Det har vi firat med både friidrottsträning och tennisträning. Därefter blev det en extra god middag med rester från igår, då vi hade gäster. Sedan ställde sig Filippa och bakade en saffranskladdkaka, som vi fikade på i kv...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
    1
2
3
4
5
6
7
8
9 10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20 21 22
23
24
25
26
27
28
29 30
31
<<< Augusti 2018 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ - GUSTAVS & FILIPPAS BRAVADER - med Blogkeen
Följ - GUSTAVS & FILIPPAS BRAVADER - med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se