Direktlänk till inlägg 30 augusti 2018

Tio år!

Av Gustav & Filippa - Torsdag 30 aug 21:52

                                   

I dag har Filippa uppnått den aktningsvärda åldern av tio år! Hyllningarna började redan i morse när resten av familjen "väckte" henne med lite skönsång och en present på sängen. Där låg en Levis-tröja, som hon länge önskat sig. Sedan blev det skola respektive jobb för hela familjen.


När födelsedagsbarnet kom hem från skolan var Gustav och morfar redan hemma. Så småningom droppade även resten av familjen in. Till sist blev det middag bestående av grillad biff med pommes, tzatziki, grillad broccoli och tomater. När mamma och pappa hade röjt i köket efter middagen blev det fika på världens finaste tårta med enhörningsmotiv och hallonfyllning. Det var den finaste tårta som Filippa, och resten av familjen, någonsin hade sett! Dessutom var den riktigt god, vilket såklart gjorde det hela ännu bättre.


Därefter var det äääntligen dags för presentöppning. Filippa fick bl a örhängen, ett armband, en svart lurvig jacka, hårsnoddar, fina pennor och en Nikki-bok. När hon hade öppnat sista presenten så såg hon dock lite besviken ut. Allra mest hade hon ju önskat sig en sprillans ny mobiltelefon, men brorsorna gjorde henne snart glad igen genom att hämta ytterligare två paket, och där låg hennes efterlängtade mobil samt ett skal till den. Därefter vinkade morfar adjö till en nöjd Filippa och sedan blev det en ganska lugn avslutning på den bästa födelsedagen någonsin!


/Gustav, Filippa och Alvin genom mamma

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Gustav & Filippa - Söndag 21 okt 21:30

Igår kväll hade vi gäster över på middag. De gick hemåt först runt kl 01 i natt, så i morse var vi väldigt sega. Följaktligen blev det ingen friidrottsträning för Filippa, men till Gustavs tennisträning hade vi vaknat till. Sedan blev det en ganska l...

Av Gustav & Filippa - Fredag 19 okt 22:30

I dag hämtade Gustav lillbrorsan på fritids när skoldagen var slut. Alvin följde med så snällt och sedan gick grabbarna hem och spelade. När pappa kom hem från jobbet satte han upp lampan vid trappan i hallen på övervåningen, vilket vi barn tyckte kä...

Av Gustav & Filippa - Onsdag 17 okt 22:00

I kväll fortsatte simskolan för Alvin. Han är fortfarande lite feg och påminner enligt pappa mycket om sin storebror. Följaktligen smiter han gärna från övningarna när simlärarna inte har koll och "fuskar" en del. Det som ger mest är egentligen stund...

Av Gustav & Filippa - Lördag 13 okt 21:41

                        I dag var det dags för årets julmarknad på Österby bruk. Lite i tidigaste laget kan man tycka, men det är ju tradition att vi åker dit varje år. Vi började med en liten promenad i de vackra omgivningarna. Pappa s...

Av Gustav & Filippa - Torsdag 11 okt 21:36

I kväll har Filippa haft friidrottsträning. Det var ett tag sedan sist eftersom fotbollen har tagit mycket tid på slutet, men i kväll hade vi äntligen tid för det igen. Då fick Filippa testa stavhopp för första gången. Det var jättesvårt, trots att d...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
    1
2
3
4
5
6
7
8
9 10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20 21 22
23
24
25
26
27
28
29 30
31
<<< Augusti 2018 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ - GUSTAVS & FILIPPAS BRAVADER - med Blogkeen
Följ - GUSTAVS & FILIPPAS BRAVADER - med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se