Direktlänk till inlägg 30 augusti 2018

Tio år!

Av Gustav & Filippa - Torsdag 30 aug 21:52

                                   

I dag har Filippa uppnått den aktningsvärda åldern av tio år! Hyllningarna började redan i morse när resten av familjen "väckte" henne med lite skönsång och en present på sängen. Där låg en Levis-tröja, som hon länge önskat sig. Sedan blev det skola respektive jobb för hela familjen.


När födelsedagsbarnet kom hem från skolan var Gustav och morfar redan hemma. Så småningom droppade även resten av familjen in. Till sist blev det middag bestående av grillad biff med pommes, tzatziki, grillad broccoli och tomater. När mamma och pappa hade röjt i köket efter middagen blev det fika på världens finaste tårta med enhörningsmotiv och hallonfyllning. Det var den finaste tårta som Filippa, och resten av familjen, någonsin hade sett! Dessutom var den riktigt god, vilket såklart gjorde det hela ännu bättre.


Därefter var det äääntligen dags för presentöppning. Filippa fick bl a örhängen, ett armband, en svart lurvig jacka, hårsnoddar, fina pennor och en Nikki-bok. När hon hade öppnat sista presenten så såg hon dock lite besviken ut. Allra mest hade hon ju önskat sig en sprillans ny mobiltelefon, men brorsorna gjorde henne snart glad igen genom att hämta ytterligare två paket, och där låg hennes efterlängtade mobil samt ett skal till den. Därefter vinkade morfar adjö till en nöjd Filippa och sedan blev det en ganska lugn avslutning på den bästa födelsedagen någonsin!


/Gustav, Filippa och Alvin genom mamma

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Gustav & Filippa - Söndag 9 dec 21:08

Efter en dag fylld av skidor på TV, friidrottsträning, tennisträning, klädtvättning och matlagning, sjönk vi ner i soffan framför julkalendern på TV i kväll. Vi barn fikade på Gustavs lussekatter som han bakade på hemkunskapen tidigare i veckan och m...

Av Gustav & Filippa - Lördag 8 dec 22:31

                  I dag var det dags för pappa att fylla år igen! Dagen började med att mamma och vi barn fixade en extra god frukost till honom. På eftermiddagen åkte vi till det stora köpcentrumet för att gå på bio i deras sprillans nya ...

Av Gustav & Filippa - Fredag 7 dec 21:31

Dagarna går och trots att det börjar lacka mot jul är det fortfarande fullt upp med träningar av diverse slag, närmare bestämt fotboll, friidrott, tennis och simskola. På fredagar är det dock inget sådant inbokat som tur är, men då ska man hinna med ...

Av Gustav & Filippa - Tisdag 4 dec 21:26

Trots att det är december så är det fortfarande fotbollsträning för Gustav och Filippa på tisdagar. Vanligtvis håller de till på konstgräsplanen, men i dag fick Filippas lag göra något både annorlunda och kul. De fick nämligen åka till ett sport- och...

Av Gustav & Filippa - Söndag 2 dec 21:45

I dag är det första advent. Det har vi firat med både friidrottsträning och tennisträning. Därefter blev det en extra god middag med rester från igår, då vi hade gäster. Sedan ställde sig Filippa och bakade en saffranskladdkaka, som vi fikade på i kv...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
    1
2
3
4
5
6
7
8
9 10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20 21 22
23
24
25
26
27
28
29 30
31
<<< Augusti 2018 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ - GUSTAVS & FILIPPAS BRAVADER - med Blogkeen
Följ - GUSTAVS & FILIPPAS BRAVADER - med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se