Direktlänk till inlägg 28 oktober 2018

Kalas med tråkigt slut

Av Gustav & Filippa - Söndag 28 okt 22:17

I dag var Alvin bjuden på 6-årskalas på Leos lekland för en gammal dagiskompis. Alvin var jättetaggad för kalaset och ville göra sig i ordning tidigt i morse, trots att kalaset började först strax innan kl 12. En bit in i kalaset kom dock Alvin till pappa och sa att han inte mådde bra och det slutade med att han kräktes inne på toaletten, så då var det bara att åka hem. Väl hemma kräktes han en gång till och sedan somnade han på soffan. Alvin har varit hängig hela dagen, men som tur är har han inte kräkts något mer. När Gustav och Filippa skulle åka ut till morfar på landet för att tillbringa några dagar där, fick dock Alvin stanna hemma. Så nu blir det VAB istället för jobb för mamma på måndag och tisdag, men som tur är så är hennes elever lediga så hon missar inga lektioner.


Som om allt detta inte vore nog så låg det dessutom snö på marken i morse! Den har smält undan vid det här laget, men säsongens första snö har därmed alltså redan kommit!


/Gustav, Filippa och Alvin genom mamma

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Gustav & Filippa - Söndag 9 dec 21:08

Efter en dag fylld av skidor på TV, friidrottsträning, tennisträning, klädtvättning och matlagning, sjönk vi ner i soffan framför julkalendern på TV i kväll. Vi barn fikade på Gustavs lussekatter som han bakade på hemkunskapen tidigare i veckan och m...

Av Gustav & Filippa - Lördag 8 dec 22:31

                  I dag var det dags för pappa att fylla år igen! Dagen började med att mamma och vi barn fixade en extra god frukost till honom. På eftermiddagen åkte vi till det stora köpcentrumet för att gå på bio i deras sprillans nya ...

Av Gustav & Filippa - Fredag 7 dec 21:31

Dagarna går och trots att det börjar lacka mot jul är det fortfarande fullt upp med träningar av diverse slag, närmare bestämt fotboll, friidrott, tennis och simskola. På fredagar är det dock inget sådant inbokat som tur är, men då ska man hinna med ...

Av Gustav & Filippa - Tisdag 4 dec 21:26

Trots att det är december så är det fortfarande fotbollsträning för Gustav och Filippa på tisdagar. Vanligtvis håller de till på konstgräsplanen, men i dag fick Filippas lag göra något både annorlunda och kul. De fick nämligen åka till ett sport- och...

Av Gustav & Filippa - Söndag 2 dec 21:45

I dag är det första advent. Det har vi firat med både friidrottsträning och tennisträning. Därefter blev det en extra god middag med rester från igår, då vi hade gäster. Sedan ställde sig Filippa och bakade en saffranskladdkaka, som vi fikade på i kv...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6 7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30 31
<<< Oktober 2018 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ - GUSTAVS & FILIPPAS BRAVADER - med Blogkeen
Följ - GUSTAVS & FILIPPAS BRAVADER - med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se